background

Krém na likérové špičky

PN0201100

Směs na přípravu lahodného krému pro cukráře za studena. Do krému je možno přidat různé druhy tuků - šlehačku, máslo, margarin apod, které pak dodají výrobku specifickou chuť a barvu. 

Dodáváme také Buflerovou hmotu a Likérovou náplň. Poté už pro výrobu likérových špiček potřebujete jen vodu a cukr. A někteří cukráři přidávají likér, rum či aroma, aby špičky ještě intenzivněji voněly. 

Chci produkt vyzkoušet

Přednosti

  • Špičky nepadají, krásně drží tvar
  • Vydrží mražení i rozmražování

Receptura

Suroviny Množství v kg
Tuk 35,60
Voda (vlažná) 20,00
Směs Krém na špičky 44,40
Celkem 100,00

Napište nám

Brzy se vám ozveme zpět

picture

Obchodní ředitel pekařské divize