background

Krém na likérové špičky

PN0201100

Směs na přípravu lahodného krému pro cukráře za studena. Do krému je možno přidat různé druhy tuků - šlehačku, máslo, margarin apod, které pak dodají výrobku specifickou chuť a barvu. 

Ask for more

Přednosti

  • Špičky nepadají, krásně drží tvar
  • Vydrží mražení i rozmražování

Trvanlivost: 12 měsíců
Balení: 10 kg papírový pytel s PE vločkou

Dodáváme také Buflerovou hmotu a Likérovou náplň. Poté už pro výrobu likérových špiček potřebujete jen vodu a cukr. A někteří cukráři přidávají likér, rum či aroma, aby špičky ještě intenzivněji voněly. 

Recipe

Raw materials Amount
Tuk 35,60
Voda (vlažná) 20,00
Směs Krém na špičky 44,40
Total 100,00

Contact us

We'll come back to you

picture

Obchodní ředitel pekařské divize