background

Provito

PN0010600

Směs PROVITO byla vyrobena jako doplněk k naklíčenému zrnu VITO. Spolu se lněným semínkem vhodně doplňuje charakter pečiva, obsahuje již sůl a pekařské enzymy. Lze ji použít i samostatně, bez zrna VITO, a to na přípravu běžného pečiva s obsahem lněného semene.

Ask for more

Přednosti: 

  • Snadná a jednoduchá výroba
  • Produkt určený pro zvýšení nutriční hodnoty pečiva
  • Vysoký podíl lněného semene ve směsi (60 %)
  • Pečivo s mírně nakyslou chutí a vůní

Recipe

Raw materials Amount
Yeast 4,00
Watter 54,00
Wheat flour Special T530 100,00
Oil 3,00
Směs "PROVITO" 15,00
Naklíčené pšeničné zrno VITO 20,00
Total 196,00

Contact us

We'll get back to you

picture

Obchodní ředitel pekařské divize