background

Veganský burger 250 g

PN262800

Směs na domácí přípravu veganských burgerů s klíčenou fazolí mungo. Potěší vás vynikající konzistencí, překvapí skvělým ochucením. Má vysoký obsah bílkovim i vysoký obsah vlákniny. Použili jsme kvalitní jemný hrachový a rýžový protein. Z jednoho balení připrávíte až 6 burgerů (rodinná porce).

 

Chci produkt vyzkoušet

Složení: Bílkovina (hrachová a rýžová), lupínky z naklíčené fazole mungo sušené, cibule restovaná (cibule 90 %, slunečnicový olej), zahušťovadlo (E461), škrob, kvasniční výtažek, olivový olej, koncentát z červené řepy, jedlá sůl obohacená jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný), sušená zelenina, koření, aroma, psyllium, karamelizovaný cukr, regulátor kyselosti (dioctan sodný), antioxidant (kyselina askorbová).Může obsahovat stopy lepku, vajec, mléka, sóji, skořápkových plodů a sezamu.

Hmotnost balení: 250 g

Karton: 6 ks

Skladování: Skladujte v suchu a chraňte před teplem.

Minimální trvanlivost: 8 měsíců (přesné datum je uvedeno na obale)

Výrobce: SEMIX PLUSO, spol. s r.o., Rybníčky 338, 747 81 Otice, Česká republika

Návod k přípravě:
1/ Do misky nasypte 250 g směsi a přidejte 400 ml studené až ledové vody o teplotě cca 10 stupňů a 65 ml rostlinného oleje.

2/ Promíchejte ručně nebo v robotu při pomalejších otáčkách cca 1 minutu a poté nechejte 30 minut odstát.

3/ Následně směs formujte do placek cca 1 cm vysokých a pak doporučujeme nechat několik hodin nebo přes noc odležet, aby se chutě vzájemně propojily.

4/ Burgery smažte na oleji z každé strany.

Z celého množství připravíte cca 4 - 6 ks burgerů. 

 

VÝŽIVOVÉ ÚDAJE VE 100 G:

Energie 1476 kJ/353 kcal
Tuky 7.1 g
z toho nasycené mastné kyseliny 1.6 g
Sacharidy 25 g
z toho cukry 3.1 g
Vláknina 12 g
Bílkoviny 42 g
Sůl 4 g

Napište nám

Brzy se vám ozveme zpět

picture

Obchodní zástupce ČR

Obchodní zástupce ČR