Ovsánek vznikl fermentací (kysáním) předem naklíčeného ovsa za působení bakterií mléčného kvašení. Obsahuje živé kultury, které jsou prospěšné pro vaši střevní mikroflóru a tím imunitu.
Fermentací (kysáním) dochází ke zvýšení některých prvků (železo, zinek, vápník,…) a zlepšuje se chuť i textura výrobku.
Potěšte svůj střevní mikrobiom. Imunita začíná ve střevech.
PROČ JÍST OVSÁNEK
Proč bych měl zařadit Ovsánek do jídelníčku?
Produkty vhodné pro celiaky nebo s alergii na lepek. Jsme držiteli mezinárodního certifikátu bezlepkovosti.
Produkty obsahující Omega-3 mastné kyseliny. Mnohé studie potvrzují, že kyselina alfa linolenová přispívá k udržení normální hladiny cholesterolu v krvi při příjmu 2g této kyseliny denně.
od roku 2016 nepoužíváme v cereáliích palmový tuk. Přistupujeme velmi vážně k následkům zakládání nových palmovích plantáží na úkor deštných pralesů, které představují přirozený životní prostor pro tisíce druhů živočichů a rostlin.
Jsme držiteli certifikátu "produkt ekologického zemědělství", podléháme dohledu kontrolní organizace pověřené Ministerstvem zemědělství ČR.
Produkty neobsahující jakékoli formy živočišných složek či produktů živočišného původu.
Brzy se vám ozveme zpět